Loading…

Betingelser

Generelt

Ved brug af løbeplanen og dennes tilhørende øvelser acceptere du, at det udelukkende er på eget ansvar.

Fordi der ikke er fysisk fremmøde, kan mutatio eller LØB•ONLINE ikke holdes ansvarlig for skader på dit legeme eller noget af dit udstyr brugt i forbindelse med adgangen og brugen af ydelserne fra www.lobonline.dk

Samtidigt acceptere du også, at lytte efter din krop. Hvis du oplever smerter, overdreven ømhed eller andet ubehag ved brugen af løbeplanen eller dennes tilhørende øvelser skal du stoppe og vente på at smerterne, den overdrevne ømhed eller ubehaget er væk. Fortsætter det, skal du opsøge egen læge med det samme.

Hjemmesiden www.lobonline.dk kan indeholde (eller du kan blive sendt via webstedet) links til andre websteder eller indhold, der tilhører eller stammer fra tredjeparter, eller links til websteder og funktioner i bannere eller anden reklame.
Sådanne eksterne links bliver ikke undersøgt, overvåget eller kontrolleret for nøjagtighed, tilstrækkelighed, gyldighed, pålidelighed, tilgængelighed eller fuldstændighed af os. 

Vi vil ikke være part i eller på nogen måde være ansvarlige for overvågning af nogen transaktion mellem dig og tredjepartsleverandører af produkter eller tjenester.


Testimonials disclaimer

Hjemmesiden kan indeholde udtalelser fra brugere af vores ydelser og tjenester. Disse udtalelser afspejler sådanne brugeres virkelige oplevelser og meninger.
Oplevelserne er dog personlige for de pågældende brugere, og er ikke nødvendigvis repræsentative for alle brugere af vores ydelser eller tjenester. Vi påstår ikke, og du skal ikke antage, at alle brugere vil have de samme oplevelser. Dine individuelle resultater kan variere.

Udtalelserne på hjemmesiden indsendes i forskellige former, såsom tekst, lyd og/eller video, og gennemgås af os, før de offentliggøres. De vises på hjemmesiden ordret som angivet af brugerne, bortset fra korrektion af grammatik eller tastfejl. Nogle udtalelser kan være blevet forkortet for kortheds skyld.

Synspunkterne og meningerne i udtalelserne tilhører udelukkende den enkelte bruger og afspejler ikke vores synspunkter og meninger.

Vi er ikke tilknyttet brugere, der afgiver udtalelser, og brugere bliver ikke betalt eller på anden måde kompenseret for deres udtalelser

Siden bruger teknologier til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder:

  1. Nødvendige
  2. Statistik
  3. Marketing

Ved at klikke på "Accepter alle" giver du samtykke til disse formål. Du kan også vælge at tilpasse formålene.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage på denne side [nederst]

Nødvendige
Statistiske
Marketing
Afvis alle
Opdater samtykke